Wandelen

Wandelingen oktober 2022

Jeetje, hoe is het nu al ineens weer november? Wat gaat de tijd toch hard. Oktober is voor mijn gevoel echt voorbij gevlogen. Op wandelgebied was het een relatief rustige maand. Maar toch nog wel een paar leuke wandelingen gemaakt. Lees maar mee.

Vlieland

De eerste paar dagen van oktober genoot ik nog van mijn vakantie op Vlieland. Die zaterdag was het niet al te best weer, dus ben ik mijn appartement niet uit geweest. Moet ook kunnen, zo’n lekker luierdagje op vakantie. Mijn laatste volle dag op Vlieland was het gelukkig iets beter weer, dus maakte ik nog een fijne strandwandeling. Het waaide wel behoorlijk, de vlokken zeeschuim stoven over het strand. Apart om te zien. Ook werd er lekker gevliegerd op het strand. Op 3 oktober was het weer tijd om de boot naar Harlingen te nemen om daarna per trein naar Leiden te reizen.

Vogels spotten in de Amsterdamse Waterleidingduinen

Half oktober stond er een leuk uitje op het programma, een vogelexcursie onder leiding van Arjan Dwarshuis. Samen met een vriendin wandelden we met Arjan en een groep door de Amsterdamse Waterleidingduinen op zoek naar de najaarstrek. Hoogtepunten waren toch wel het spotten van een boomvalk en meerdere ijsvogels. Echt een aanrader als je nog eens iets leuks wilt plannen.

Polders Poelgeest

Het was al weer een tijd geleden dat ik bij Polders Poelgeest was geweest. Dus op mijn vrije woensdag ging ik daar weer eens een rondje wandelen. Deze keer liepen de schapen er weer eens rond. Altijd gezellig.

AWD en Rondje Singelpark

Ik realiseerde me dat ik al een tijdje geen rondje Singelpark meer had gelopen. Hoog tijd dus om dat op mijn vrije dag weer eens te doen. Ik sloot de maand af met een pittige wandeling door de Amsterdamse Waterleidingduinen samen met mijn broertje. En het leek wel zomer. Om een uur of 9.00 was het al warm genoeg om met een t-shirt te lopen. Niet normaal. Van mij mag november best een beetje frisser worden.

0 comments on “Wandelingen oktober 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *